Gör något produktivt med era pengar

Ni har säkert som många andra gått och funderat vad man kan göra med sina pengar och det finns olika sätt att få dem att växa. Det är inte heller lätt för privatpersoner att hitta rätt kanal för att placera sina pengar. Många olika finansbolag och andra företag vill att man skall investera hos dem, men många gånger så krävs det så mycket pengar som inte en privatperson har och därför så finns det också bra platser att titta extra noga på som till exempel Svenska Investeringsgruppen. Vill man göra det själv så måste man helt enkelt ha mycket pengar och de har inte de flesta, samtidigt som man har tröttnat på att spara sina pengar på ett konto, man vill att de skall växa istället. Fastighetsfonder är därför en bra början om man har runt 300000 minimum att investera med och Investeringsgruppen erbjuder även dessa tjänster.

Med fastighetsfonder så investerar man tillsammans och alla lägger en liten summa. På så sätt så kan vi mindre investerare vara med och tjäna bra med pengar. Med onoterade fastighetsfonder är en möjlighet att direkt investera i fastigheter och man får en riktig äkta diversifiering av sina investeringar och portföljer. Så vad är du fördelen med fastighetsfonder i till exempel Svenska Investeringsgruppen kanske många undrar. Att investera i en fastighet ger dig en extra inkomst och pengar från hyresintäkter och kapitalvärdet ökar vanligtvis med åren genom att värdet ökar. Man kan också göra direktinvesteringar i fastigheter och då investerar man i reell tillgång och behöver inte korrelera med värdespappersmarknader. Investeringsgruppen har även något som heter onoterade fastighetsfonder där man då har möjlighet att diversifiera sin investeringsportfölj. En annan fördel med Investeringsgruppen är också i detta fallet att man får större möjligheter att investera i andra större projekt och andra utvecklingsprojekt.

Svenska Investeringsgruppen som exempel har i dessa fall fonder som de förvärvar i vård och omsorgsfastigheter i Norden och det finns också möjligheter till att investera i den amerikanska bostadsmarknaden, som är stor och med stora goda möjligheter. Många kanske undrar på om det finns risker, och det gör det så klart, men riskerna är betydligt lägre än att investera i saker som aktier som exempel. En avkastning ligger på i bästa fall på 20% och Svenska Investeringsgruppen försöker i dessa fall att tillgodose att alla investerare få de pengar som de har ett mål för. Allting har att göra med hut mycket du kan lägga på en investering men det finns goda möjligheter där ute.

05. November 2013 by admin
Categories: Blogg | Leave a comment

Leave a Reply