HUR DU FÅR DE ALLRA VACKRASTE ÖGONBRYNEN

Just ögonbrynen är en del av ansiktet som man bör ägna lite extra tid åt, och göra dem snygga och väl plockade. De ramar in både ögon och ansiktsoval och kan göra stor skillnad på helhetsintrycket. För ansiktet är ju det första en annan person möter, och här vill man göra ett gott intryck. Det behöver inte alls vara extravagant, utan ska passa ens stil och personlighet.

Smiling.En del tycker om att ha ögonbryn som ser ut som små streck, och de passar verkligen ihop med resten av sminket och tillbehören. Andra föredrar att det finns en tjockare del, som sedan smalnar utåt. Vissa vill att ögonbrynen ska vara jämna och lika tjocka hela vägen, och så vidare. Det är tydligt att alla har sin egen smak och tycke när det kommer till snygga ögonbryn.

Vackra ögonbryn varje dag

Det som är bra när man plockar ögonbrynen är att det håller ett tag. Man kanske måste ta bort några enstaka hårstrån här och där, speciellt om håren är mörka och syns väl. Men annars så kan man göra sig fin och lita på att det inte försvinner över en natt.

Ett av de bästa alternativen är att gå till en skönhetssalong och låta proffsen ta hand om sitt ansikte. Man kan gärna fixa ögonbrynen i samband med en ansiktsbehandling, eller så går man dit bara för ögonen. De har olika metoder för att plocka brynen och bygga upp dem, och det kan man diskutera innan de sätter igång. Resultatet är absolut fantastiskt och det blir alltid så mycket bättre än när man gör det själv. Odenplans Skönhetscenter i Stockholm utför behandlingar av 3D bryn av högsta möjliga kvalitet.

Efter avslutad skönhetsbehandling ger salongen alltid instruktioner om hur man ska behandla sitt ansikte. Vilka krämer som fungerar bäst och när de ska appliceras, vilken sorts make-up som kan bli bäst för olika tillfällen, och så vidare. De har stor erfarenhet av skönhet och hur man kan se ut som en filmstjärna- om det är detta man önskar. Det är alltid viktigt att förklara vilken look man är ute efter, så att de kan ge en precis detta.

Ta hand om sitt ansikte själv

Samtidigt så finns det ju mycket man själv kan göra för att vara snygg och presentabel. Med några goda råd och lite vilja så kommer man långt. I Expressen kan du läsa om hur du skapar vackra ögonbryn. Det finns små tricks och tips om hur man mäter ögonbrynen och var de olika delarna bör vara mest markanta, saker som de flesta inte tänker på i vardagslag. Med dessa råd kommer det att bli mycket lättare att kunna skapa ett vackert utseende varje dag.

Ansiktet är mycket viktigt för att en person ska känna sig säker på sig själv och kunna möta dagen. Alla har behov av att ta hand om just denna del av kroppen lite extra, och lära sig hur man gör detta på allra bästa sätt. Att plocka ögonbrynen, för att sedan kanske färga dem eller fylla i dem är första steget. Hudvård och underlag kan vara nästa steg, för att sedan kompletteras med en passande make-up.

En del väljer att färga sina ögonbryn, speciellt om man också byter hårfärg. Det ska passa ihop och ibland är detta det bästa alternativet. Andra gånger kan det räcka med att fylla i med ögonskugga eller penna, allt efter hur ögonbrynen ser ut från början. Har man mörka tjocka ögonbryn brukar de flesta vilka markera detta och lyfta fram blicken med dem. Annars så tar man bara till alla tricks och den hjälp som en skönhetssalong kan ge.

27. August 2016 by admin
Categories: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply