KÄNDISAR MED MYSIGA MOBILSKAL

Det är inte bara gemene man eller tonåringar som tycker om lite häftigare mobilskal. Till och med drottningen och andra kändisar har setts med personliga och ovanliga skal. Det är roligt att piffa upp sin telefon med något speciellt, man blir glad varje gång det är dags att ta upp telefonen. Och dessa används ju så gott som hela tiden, det är få tillbehör som syns så mycket som ett mobilskal.

Man holding up a mobile phoneHörlurar och mobilskal är troligtvis de tillbehör som används mest till mobiltelefonen, och det finns en uppsjö av olika varianter att välja mellan. Men skalen är bra inte bara för att dekorera telefonen, men också för att skydda de så känsliga små datorerna. För inuti är mobiltelefonerna minst lika komplicerade som en dator, men de behandlas inte alltid så väl. Många har dem i bakfickan eller helt enkelt i handen, de används ju så gott som hela tiden och man vill ha dem till hands. Ibland kan faktiskt ett mobilskal vara räddningen, med tanke på hur mycket som händer och sker med telefonerna.

Bra skal för alla modeller

Det finns olika sorters skal för alla modeller, och massor av varianter för varje modell. Oavsett vilken sorts person man är så finns det alltid ett skal som passar bra. Problemet är ofta att det finns mer än ett som är tilltalande och det kan vara svårt att välja. Bumpy är ett populärt företag att handla från. Men eftersom dessa skal inte kostar så mycket så gör det ingenting om man tycker om flera stycken, det går ju att byta ut dem vid behov. Många passar på att beställa en tre-fyra stycken, och väljer sedan ett skal allt efter vad de har på sig eller vilket humör man är i en viss dag.

Naturligtvis är det mer att välja mellan för de mest populära modellerna. En del telefoner ses nästan överallt och för dessa finns det många snygga skal. Romantiska eller tuffa, allt efter ens egen personlighet. Med dödskallar eller lila blommor, små hundar eller fantasifulla odjur. Listan kan bli mycket lång för urvalet är verkligen helt enormt. Det finns många snygga Samsung Galaxy S7 skal att välja bland.

Personliga mobilskal

Många kändisar har mobilskal men det är inte alltid man ser dem. Vissa har dock ingenting emot att visa upp sina bilder eller dekorationer, det är trots allt en ganska vardaglig sak nu för tiden. Det är klart att man lägger märke till folks skal, speciellt om de är unika eller lite annorlunda. Men rent allmänt så noterar folk bara att det här är en person som bryr sig om sin telefon och hur den kan matcha utstyrseln. I den här artikeln från Expressen kan man läsa om hur även kändisar har mobilskal.

De som är lite händiga kan göra sina egna mobilskal, det är lite pyssligt men inte alls så svårt. Man kan lätt hitta instruktioner och videor på internet som visar precis hur det ska gå till. En del frågar sig dock om det verkligen är värt besväret med tanke på det utbud som finns, och då speciellt på nätet. På vissa ställen kan man ladda upp sina egna foton och få dem tryckta på skalet. Det kan vara en trevlig julklapp för mormor att få ett mobilskal med första barnbarnet som bild.

Med tanke på hur populära mobiltelefoner och skal är så är det inte så konstigt att utbudet är mycket stort för de allra flesta modeller. Både kändisar och vanliga Svensson är måna om att skydda sina telefoner mot damm och smuts. För att inte tala om vad som kan hända om man tappar dem i golvet, något som naturligtvis helst ska undvikas. Men det är något som ju sker ganska ofta eller så stöter man till telefonen på något annat sätt. Då kan ett mobilskal vara skillnaden mellan att köpa ny telefon eller klara sig undan med ett nödrop.

Häftiga mobilskal som smälter in

Ibland lägger man nästan inte märke till en persons mobiltelefon för skalet gör att den smälter in helt och hållet med resten av utseendet. Ett exempel kan vara den eleganta affärsmannen med sin läderportfölj och kostym, här kan man förvänta sig ett mobilskal som också är i läder och kanske omsluter hela telefonen. En elegant man med ett elegant skal. Nästa person kanske är en tjej med färgat hår och ringar lite här och där på kroppen. Kläderna går i stil med håret och det samma gör hennes mobilskal. Här kan man tänka sig lila, illgrön eller varför inte orange?

Men rollerna kan också vara omvända-  en elegant affärskvinna och en man som ser ut som en regnbåge. Poängen är den att alla kan hitta ett mobilskal som passar dem perfekt och som de kan trivas med. Oavsett vad man jobbar med, kändis eller inte, så finns det ett mobilskal där ute som har ens namn skrivet på det.

 

16. November 2016 by admin
Categories: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply