Smart läsning och med framtidens händelser

Att driva ett företag är inte lätt många gånger och det är mycket att hålla reda på inom branschen. Att hålla sig uppdaterad är också ett annat problem då det händer så mycket bland utveckling och det är svårt att hänga med bland allt som händer. Så frågan är hur gör man egentligen för att hänga med och få den viktiga information som är ibland nödvändig, och så klart även kan ge ett företag nya möjligheter inför framtiden. En bra start är att läsa tidningen Enterprise Magazine som finns på webben och tar upp allt mellan himmel och jord, samt även saker som artiklar om intressanta personer som bidrar med något speciellt.

 

Om vi tittar i arkivet på hemsidan så hittar vi en artikel för dem så håller på med CAD, där man tar upp en smart lösning som ett företag skapade på eget bevåg. Det handlar om ett CAD bibliotek där olika konstruktörer kan helt enkelt ladda ned CAD modeller till sina projekt, och hur skulle ni hitta det utan Enterprise Magazine, ja det är frågan. En annan direkt och intressant artikel handlar om ett företag som har överlevt i över 30 år inom IT och det är tack vare deras smarta lösningar och tack vare framtidsplaner, där man har planerat hela framtiden efter efterfrågan inom dem svajiga branschen. Deras framgång beror helt enkelt på en nära relation med kunden där man tar ansvar för produkten och ser också framåt med utveckling. Detta är bara en del av de intressanta artiklar man kan läsa i Enterprise Magazine.

 

Enterprise Magazine finns inte bara på webben utan kan erhållas via prenumeration och kostar bara strax under 400 per år. Enterprise Magazine tidning ges ut 6 gånger per år och kommer att vara en nära vän till ert företag och entreprenörer. Ett viktigt ämne som alltid Enterprise Magazine ser på är skolan, och det finns en massa intressanta skrivelser och nyheter om det nästan dagligen på hemsidan, allt ifrån artiklar till redaktionellt. Vi har som exempel hur BRIS har fler kontakter nu än för 10 år sedan och hur samhället utvecklas, men samtidigt hur vissa unga behöver ha stöd i samhället. Det har BRIS i tidningen Enterprise Magazine förklarat med att de har ökat sin tillgänglighet.

 

Att stå utanför information är inte bra så ta tag i rest företags framtid och få den läsningen som alla förtjänar med information från Enterprise Magazine.

28. November 2013 by admin
Categories: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply