ZOO MED FAMILJEN – EN SKOJIG AKTIVITET FÖR ALLA

311-4-zoo-med-familjenAtt göra saker med familjen är inte bara skojigt utan också ett utmärkt sätt att skapa minnen tillsammans. Beroende på barnens ålder kan passande aktiviteter såklart variera men det finns faktiskt ett antal saker som passar alla. Saker som inte måste kosta skjortan varje gång men som ändå ger er och barnen den stimulans ni behöver och framförallt stärker banden mellan er. Ni kan till exempel gå på zoo med familjen!

Alla barnfamiljer vet att livet med barn till stor del handlar om att lägga pussel för att på bästa sätt få ihop jobb, aktiviteter och ekonomi. För faktum är att det kan vara dyrt att hitta på saker med barnen och ibland kan det kännas svårt att hinna med allt när även skola, förskola och jobb måste prioriteras. Det finns som tur är dock flera sätt att spara pengar men samtidigt vara aktiv med familjen.

Tips på hur du sparar pengar på aktiviteter med barnen

  • Ofta är det billigare att besöka platser med barnen mitt i veckan. På vardagar är det rent generellt också färre människor på lekland och liknande ställen vilket innebär kortare köer och mindre stress.
  • Köp årskort. Kan tyckas dyrt i ett kortsiktigt perspektiv men ser du det på längre sikt är det billigare.
  • Glöm inte naturen! För ett barn handlar det sällan om att gå in på dyra ställen utan om känslan de får när de är tillsammans med familjen. Att gå på upptäcksfärd i naturen tillsammans är ofta fullt tillräckligt!
  • Ta med matsäck! På så vis undviker du dyra luncher som inte nödvändigtvis är särskilt nyttiga. Dessutom brukar barnen gilla att ha picknick – ofta handlar det bara om spänningen i att få göra något utöver det vanliga.
  • Sök efter rabattkoder på nätet. Online kan du ofta hitta rabattkoder du kan använda på populära platser för barn. Ett utmärkt sätt att spara pengar.

Men vart hittar man då dessa rabatter – hos Rabattkodsjakten hittar du rabattkoder till Zooplus. Att gå på zoo med familjen är en heldagsaktivitet som innehåller allt man kan önska sig. Djur, natur, lärande och lek för alla åldrar. Att besöka ett zoo med familjen känns helt enkelt som en liten minisemester man kan ta sig för oavsett årstid.

Ett annat bra sätt att kunna ge sina barn utmärkta möjligheter att utvecklas genom leken men utan att gräva alltför stora hål i plånboken är att köpa leksaker på rabatt. Det finns idag en mängd riktigt bra leksaksbutiker online och en stor fördel med dessa är att du sällan måste vänta till de klassiska reatiderna på året för att handla billigt där. Du kan till exempel hitta din Bamba rabattkod här.

Tiden då barnen är små går fort och de flesta föräldrar vill njuta så mycket av den tiden som det bara går. Det positiva är att man idag har alla möjligheter i världen att göra just detta – oavsett storlek på plånboken. Allt handlar egentligen bara om att planera smart.

26. October 2015 by admin
Categories: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply